7-Sprøjtehus Teatret – Et hjørne af Benny Andersen

Sprøjtehusteatret har produceret en teater-cabaret-koncert kaldet “Et hjørne af Benny Andersen”. I ord og toner fortæller vi om Benny Andersens liv. Hans tre ægteskaber, hans op- og nedture, Svantes viser, samarbejdet med Poul Dissing (uden på nogen måde at efterligne hans sangstil).

Medlem af teatret – Kurt Lund – har samlet teksten og udvalgt de 25 kendte og ukendte, sange, som bliver opført i værtshuset “Den røde Reje”.

Der med virker 4 damer og 5 herrer, de 7 er seniorer. Derudover spiller fire musikere under ledelse af musiker Frans Jacoby. Han har skrevet nye arrangementer til melodierne, så de fremstår på en spændende måde, der underbygger de fine tekster.

Der er arbejdet på forestillingen siden foråret 2019 – dog med lang sommerpause, hvor tiden blev brugt til at lære teksterne udenad, så vi kunne koncentrere os om musikken og scenegangen den sidste tid.

Premiere 25.10.2019 herefter 7 forestillinger til og med 5.11. Forestillingen er for voksne, der har kendskab til og kan lide Benny Andersen.